TrummaPåBild

Nybörjarbok för trumset utan noter

 

 

 

 

Till komplåtar, earbeats & eartunes

Pappersboken blir interaktiv!

En helt omarbetad version av trumboken utan noter. Innehållet överensstämmer nu med den digitala boken myDrumbook. Den är lika enkel och rolig att använda men mer omfattande än förra boken.

129 kr inkl. moms

Nybörjarbok

TrummaPåBild innehåller fler komp & fill än gamla boken. Den är tydlig med sina stora bilder och omfattande instruktioner.

earbeats & eartunes

QR-koder länkas till video och mp3. Träna till earbeats som är ”grooves” i rätt stil och genrer för kapitlet. Ytterligare möjlighet att spela till musik är eartunes. Du hittar låtar i rätt stil av all världens artister direkt från Spotify-listor.

Koordinationer

Till varje kapitel finns det koordinationsövningar där man tränar upp kontroll över armar och ben. Övningarna presenteras med bilder istället för noter.

I

På vår YouTube-kanal finns videofilmer med exempel och förklaringar till trumspel som relaterar till bokens innehåll. (på engelska).

Här till vänster visas sidor ur
TrummaPåBild. Ladda ner en QR-kodläsare till din Smartphone eller surfplatta, läs av QR-koder på varje sida så länkas du direkt till en video med förklaringar och tips, mp3 med trumkomp eller kombinationer och låtar. Du kan också använda eartunes.

 

Musik

Spela till earbeats och eartunes!

Länkar till de olika trumkompen nedan

Share This