Öronvägen 2

är en fortsättningsbok med många nya kompstilar.

 

 

 

 

Till komplåtar, earbeats & eartunesTill alla komp & fill-in

I kapitlen finns koordinationsövningar, komp, fills och komplåtar. I boken finns det 15 komplåtar att spela till både med och utan trummor på inspelningen. Som komplement finns alla komp och fills att lyssna och spela till på Soundcloud, earbeats som är groves i rätt stil samt eartunes som är låtlistor för varje kapitel på Spotify.

160 kr inkl. moms

Boken

Boken innehåller åttondelskomp, sextondelskomp, rockfill,crashslag, cha-cha, triolkomp, jazzkomp, shuffl e, hip-hop, samba, funk, salsa, hårdrock, reggae och calypso.

Komplåtar, earbeats & eartunes

Till alla stilar finns det 15 nivåanpassade komplåtar. Låtarna är inspelade två gånger, full version och version utan trumset. Liksom i del 1 får eleven utveckla sina teorikunskaper.

Alla komp & fill

Som komplement till noterna i boken finns här alla komp och fill inspelade av Peter Svensson i Karlshamn. Länken öppnar Soundcloud i ett nytt fönster med information om rätt sidnummer och rad. Klicka på bok-ikonen så spelas kompet eller fillet.

Koordinationer

Till varje kapitel finns det koordinationsövningar där man tränar upp kontroll över armar och ben. Övningarna presenteras med bilder istället för noter.

På vår YouTube-kanal finns videofilmer med exempel och förklaringar till trumspel som relaterar till bokens innehåll. (på engelska).

Musik

Spela till komplåtar, earbeats och eartunes!

Kapitel 8

Kapitel 9

Kapitel 10

Kapitel 16

Share This