myDrumbook

Trumsetsbok för iPad

 

 

 

 

Till earbeats & eartunes

Lär dig spela trummor på ett nytt och roligt sätt med hjälp av iPad eller Mac. myDrumbook är betydligt mer interaktiv än vad en vanlig pappersbok någonsin kan bli eftersom du lär dig av att läsa och spela efter tydliga bilder. Du får spela till mp3 filer i olika tempo, både komp och fill-in, samt till låtar. Du kan titta på videoklipp som tydligt visar hur momenten går till. Utöver det finns det koordinationsövningar, frågesport, ordlista och möjligheter att anteckna i boken. Du kan hitta mer information på vår Facebooksida eller på vår Youtube-kanal.

39 kr inkl. moms

 

Ladda ner myDrumbook här!

e-bok

Spela komp, fill-in och kombinationer genom att läsa bilderna. Steg för steg lär du dig att spela trummor via de tydliga bilderna och omfattande instruktionerna i varje kapitel.

I

earbeats & eartunes

Du kan träna till earbeats som är ”grooves” i rätt stil för varje kapitel. Ytterligare möjlighet att spela till musik är eartunes. Du hittar låtar i rätt stil av all världens artister direkt från Spotify-listorna.

Koordinationer

Träna koordinationer på trumset med en interaktiv presentation.

Ordlista & Quiz

Lär dig mer om trummor via interaktiva bilder. Ordlistan förklarar begreppen. Utmana dig själv i en Trum-Quiz! Det finns även kunskapskort samt plats för egna anteckningar

I

På vår YouTube-kanal finns videofilmer med exempel och förklaringar till trumspel som relaterar till bokens innehåll. (på engelska).

Här till vänster visas sidor ur myDrumbook. Spela komp, fill-in och kombinationer genom att läsa bilderna. Träna koordinationer på trumset med en interaktiv presentation.

Musik

Spela till earbeats och eartunes!